Over Ons

BeautySell by Beauty Clinic Dordrecht

BeautySell.nl is de webshop van Beauty Clinic Dordrecht.

Wij werken met het no-nonsense merk Dermalogica. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, lanoline en chemische kleur- en geurstoffen, omdat dit slecht is voor de huid. Zij kiezen voor ingrediënten, waarvan is bewezen dat ze echt werken.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in huidverbetering en het zo mooi mogelijk maken en houden van de huid. Beauty Clinic Dordrecht is al meer dan 20 jaar het vertrouwde adres in Dordrecht en omgeving voor Dermalogica producten- en behandelingen (ook biedt Beauty Clinic Dordrecht andere diensten en behandelingen aan, kijk voor meer informatie op https://beautyclinicdordrecht.nl/).

Benieuwd naar welke producten er geschikt zijn voor jouw huid of behoefte aan een persoonlijk huidadvies? Maak dan een afspraak voor een gratis Face Mapping. Dit is een uitgebreide huidanalyse. Aan de hand van de Face Mapping stellen wij een persoonlijk behandelplan op en ontvang je een persoonlijk product advies, afgestemd op de behoeften van jouw huid. 

Product advies of andere vragen?
Wij zijn doordeweeks te bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 17:00 via info@beautysell.nl of telefonisch of via WhatsApp op 06-31677560

Ons adres
Suze Groeneweg-Erf 376
3315 XK Dordrecht
06-31677560
info@beautysell.nl

Shopping Cart (0)

Winkelwagen